Tarieven

Met een Laadnet-abonnement bent u verzekerd van een zeer scherpe prijs en een transparante service.

Eén abonnement

Bij Laadnet maken wij geen onderscheid in verschillende abonnementsvormen. Wij bieden één abonnement en één prijs per maand van € 4,50 per laadpunt (per contactdoos). Dat is inclusief een eventuele simkaart en de daarbij behorende verbinding. Heeft een dubbel uitgevoerd laadstation, dan betaalt u simpelweg twee keer dit maandbedrag.

Maar wat doen wij voor € 4,50 per laadpunt (per contactdoos) per maand?

Wij geven u toegang tot uw laadstation via onze app die beschikbaar is in de verschillende app-stores.

Voordelen

 • Altijd en overal de status van uw laadstation(s) inzien
 • Toegang tot historische data zoals gebruik en bezettingsgraad
 • Inzicht in laadtransacties
 • Bij eventuele storingen of onderhoudsverzoeken kunt u via een ticket rechtstreeks uw eigen installateur contacten
 • U kunt ervoor kiezen om storingsmeldingen rechtstreeks naar uw installateur te laten sturen
 • Het mogelijk om een laadsessie zelf te starten of te stoppen en in geval van nood de laadkabel op afstand los te koppelen
 • Toevoegen en toewijzen van whitelabel laadpassen; deze kunnen eventueel worden bijbesteld via deze link
 • Kiezen uit een lijst met flexibele tarieven voor het openstellen van gastgebruik
 • Zorgeloze en transparante afwikkeling van alle financiële transacties die plaatsvinden op uw laadstation(s), zonder verborgen kosten
 • U ontvangt eenmaal per maand een overzicht van de financiële transacties
 • Bij een niet werkende laadpas van een gast kan hij of zij via de meegeleverde QR/NFC sticker een zogenaamde ad hoc payment met een creditcard voltooien

Starttarief per roaming transactie:

Stelt u uw laadstation open voor gasten, dan gaan wij voor u aan de slag om de laadtransactie te verhalen bij de verschillende laadpas-uitgevers. Wij zorgen dat voor al uw stations en voor alle transacties het verschuldigde bedrag eenmaal per maand wordt teruggestort op uw rekening. Voor elke laadtransactie waar wij voor u aan de slag gaan rekenen wij € 0,35. Dit bedrag kunt u eenvoudig via de instelbare tarieven in de app doorberekenen aan de gast-lader.

Aansluitkosten:

Wij zijn vereerd met elk laadstation dat op Laadnet komt en gaan tot het uiterste om zorgeloze laadtransacties te waarborgen. Het inrichten van het platform voor uw laadstations is kosteloos, maar een aantal kosten worden aan u doorberekend. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van een account bij de creditcardmaatschappij voor ad-hoc-betalingen, het inrichten van een server per laadpunt om informatie te delen over het storingsnummer, het maken van de koppeling tussen u en uw installateur en het aanmelden van uw laadstation(s) bij de verschillende laadpasproviders zodat uw station indien gewenst door iedereen gevonden kan worden.

Voor eenmalig € 9,95 per laadpunt zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Laadtarieven:

Wanneer het laadstation open staat voor gastgebruik, heeft u bij Laadnet de keuze uit een aantal laadtarieven. De laadtarieven zijn als volgt ingesteld, deze kunt u zelf selecteren en tussentijds wijzigen: