Voor laadstation-eigenaren

U mag en kan meer verwachten

En dat is natuurlijk logisch, een laadstation zorgt immers voor mobiliteit. Met Laadnet biedt u uw EV-rijder zekerheid voor zorgeloze laadsessies. Het Laadnet-platform heeft een gegarandeerde uptime van 99,8% en staat rechtstreeks in verbinding met alle belangrijke laadpas-uitgevers.

Het overzicht van de laadpas-uitgevers waar Laadnet een contract mee heeft.

Gaat u het laadstation gebruiken voor gastgebruik, dan heeft u de QR-sticker nodig voor het storingsnummer en de mogelijkheid voor ad hoc betalen.

Klik hier voor meer informatie over QR-sticker en  ad hoc betalen.

Bent u particulier en u wilt klant worden bij Laadnet kijk hier voor meer informatie: U bent particulier

Mocht er onverhoopt een storing ontstaan, dan wordt er automatisch een ticket aangemaakt. Dit ticket is niet alleen zichtbaar voor u, maar eventueel ook voor uw installateur die het laadstation heeft aangesloten.

Benieuwd hoeveel transacties er zijn geweest op uw laadstation(s) en wat de bezettingsgraad is? Alle statussen kunt u live zien. En de financiële afwikkelingen van de laadsessies tussen u en de EV-rijder? Daar zorgen wij voor. Op een transparante en eenvoudige wijze natuurlijk. Zo blijft u altijd 100% in controle!

 

Instructies voor de Laadnet app

Open Laadnet op iOS of de computer

Uw voordelen

 • Overzicht

  Via de app overzicht en inzicht in al uw laadstations en laadsessies

 • In controle

  Zelf uw tarieven kiezen en instellingen wijzigen

 • Betrouwbaar

  Een betrouwbaar en stabiel platform met 99,8% uptime

 • Financieel

  Wij regelen de financiële afwikkeling

Neem contact met ons op

Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen over Laadnet? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen graag contact met u op.