100% in controle als installateur

Uw klant verwacht meer!

En geef ze eens ongelijk. Een laadstation zorgt immers voor mobiliteit. Met Laadnet biedt u uw klanten betrouwbaarheid en gemak. Het Laadnet-platform heeft een gegarandeerde uptime van 99,8% en staat rechtstreeks in verbinding met alle belangrijke laadpas-uitgevers.

Mocht er onverhoopt een vraag of storing ontstaan, dan kan uw klant deze via de app van Laadnet aan u melden. Indien gewenst kan dit ook volledig automatisch door middel van meldingen per e-mail. Daarnaast kunt u in uw dashboard live de statussen zien van alle laadstations die u bij al uw klanten heeft geïnstalleerd. Ook heeft u inzicht in de bezettingsgraad per locatie, zodat u de locatie-eigenaar advies kunt geven over bijvoorbeeld uitbreiding. En de financiële afwikkelingen van de laadsessies tussen de locatie-eigenaar en EV-rijder? Daar zorgen wij voor, op een transparante en eenvoudige wijze. Zo blijft u altijd in controle!

Instructies koppelen laadstation met het netwerk van Laadnet

Uw voordelen

 • Overzicht

  In één omgeving overzicht en inzicht in al uw geïnstalleerde laadstations

 • Gemak

  Uw klant maakt eenvoudig zelf eigen locaties en stations aan.

 • Betrouwbaar

  Een betrouwbaar en stabiel platform met 99,8% uptime

 • Service

  Krijg automatisch meldingen bij eventuele storingen

Neem contact met ons op

Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen over Laadnet? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen graag contact met u op.